Kancelárie v Žiline

Realizácia, 2019

CBRE

Projekt sa zaoberal riešením kancelárskych priestorov v zrekonštruovanom objekte bývalej pošty v Žiline. Klient obsadil približne štvrtinu celkovej plochy podlažia, pričom v priestoroch požadoval vytvorenie 70 pracovných miest v kombinácii otvorených kancelárskych zón a samostatných kancelárií. Tie mali byť doplnené zasadacími miestnosťami a pri vstupnej časti relaxačnou zónou a kuchynkou s možnosťou využitia pre firemné večeierky a spoločné posedenie pri občerstvení. Hlavným prvkom dizajnu bolo využitie neštandardného materiálu – sklenených profilov Copilit, ktoré boli použité na vytvorenie kancelárskych boxov prirodezne členiacich priestor na jednotlivé pracovné celky. Originálna farebnosť profilov bola dotvorená podlepením farebnou fóliou vo firemných farbách klienta, ktoré sa následne opakujú aj vo farebnosti kobercov a vybavenie jednotlivých boxov. Práve kancelárske boxy sú tak hlavným akcentom priestoru. Ostatné prvky dizajnu medzi boxami boli navrhnuté ako farebne neutrálne.